Proje Modelleri

CampPlatform

Katılımcılara interaktif ve somut öğrenme deneyimi yaşatan, ekip çalışmaları ile grup dinamiklerinin güçlenmesini amaçlayan ve gerçek zamanlı geri bildirim sağlayan yüz yüze eğitim modelidir.

Yetişkin öğrenme sürecinde üst düzeyde motivasyon sağladığı bilinen «anında uygulanabilirlik» yöntemin en önemli avantajıdır.

Fiziksel ortamda gerçekleşen projeler, katılımcıların deneyimlerini diğerleri ile paylaşmaları ve işbirlikçi öğrenme modelini deneyimlemeleri adına yüksek katma değer yaratır.

CampOnline

Günümüzün hızlı dünyasında online eğitimler hem bireyler hem de kuruluşlar için tercih edilen bir öğrenme yöntemi olarak benimsenmiştir. Farklı ortamlardaki katılımcı, eğitmen ve materyal arasında etkileşim kurma fırsatı, yöntemin öne çıkan avantajıdır.

Ancak online eğitim modelinin avantajları olduğu kadar dezavantajları da dikkate alınmalı ve modelin gelişim hedeflerine uygunluğu değerlendirilmelidir.

CampBlend

Sürekli gelişen eğitim tasarım yöntemlerinde hem geleneksel hem de dijital öğrenme yöntemlerini en etkin şekilde birleştiren yöntem hibrit eğitim modelidir.

Hibrit projelerin temel taşı, yüz yüze oturumların çevrimiçi öğrenme modülleriyle entegrasyonudur. Bu kombinasyon, katılımcıların kişisel etkileşimden ve sınıf içi eğitimin uygulamalarından faydalanmasına, aynı zamanda çevrimiçi kaynakların esnekliğini deneyimlemesine olanak tanır.

Kalıcı öğrenmeyi aktif saha uygulamaları ile destekleyen CampBlend etkileşimli dijital modüller içerir. Katılımcının gelişim performansına göre kişiselleştirilmiş içerik güncellemesi yapmak modelin en güçlü yönüdür.

CampField

CampField gerçek vakaların sahada uygulaması, izlenmesi ve vakalar özelinde geri bildirim verilmesi ile gelişime destek olan üç adımlı özgün bir «iş başı» eğitim modeldir.

İlk adım proje lideri ile birlikte gerçek vakaların tanımlanması ve vakalar özelinde strateji geliştirilmesidir. İkinci adımda proje lideri müzakerelere izleyici rolünde eşlik eder.

Modelin son adımı ise gözlemler sonucunda ortaya çıkacak içeriklerin workshop modeli ile katılımcılara aktarılması ve vakalar özelinde bire bir geri bildirim verilmesidir.

Model, birebir etkileşim ile gelişim yolculuğunda yüksek etki yaratır.